به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز، عادل خورشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک اظهار داشت: هر ساله عملیات شیره پزی خرما در شهرستان بستک از مهرماه شروع و تا آذرماه ادامه دارد.

وی افزود: در این شهرستان ۵ کارگاه شیره پزی خرما به روش سنتی فعال است و پیش بینی می شود بالغ بر ۱۰۰ تن شیره خرما در شهرستان تولید شود که علاوه بر مصرف در شهرستان بستک، به شهرستان های دیگر استان هم صادر می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک تاکید کرد: مهم ترین مصرف شیره خرما در بسته بندی خرماست که خرماها را با شیره و ادویه های معطر مخلوط کرده و در ظروفی با اندازه ها و وزن های مختلف بسته بندی می کنند.با این روشِ بسته بندی، خرما از گزند آفات انباری مصون مانده و تازگی خود را حفظ می کند.

به گفته عادل خورشیدی، خرماهای مورد استفاده در شیره پزی از نوع درجه ۲ و ۳ نظیر ارقام مرزبان، پیبا، زامردان، شاهانی و … می باشد.گفتنی است سطح زیر کشت نخیلات شهرستان یک هزار و ۸۶۰ هکتار می باشـد که ۵۰۰۰ تن خرما از این نخلستان ها برداشت می شود.

انتهای پیام / ش.ز