به گزارش بستک نیوز، ماشاالله خنجی رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بستک گفت: پرونده ثبتی یکی از آئین های پخت و پز در حوزه میراث ناملموس شهرستان بستک به ثبت ملی می رسد.

وی خاطرنشان کرد: این رسم و رسومات در گروه عادت‌ها و رسم‌های اجتماعی، آئین ها و جشن ها طبقه بندی می شوند و یکی از مهمترین آئین هایی هستند که در این شهرستان رونق داشته است.

خنجی افزود: این حلوای محلی که در منطقه ما پخت می شود از مخلوط آرد گندم و بلغور گندم و یا گندم نیمکوب نرم شده و شیره خرما و روغن تهیه می گردد.این حلوای محلی به عنوان یکی از دسرهای صبحانه می باشد که در مراسمات نیز مورد استفاده بوده است.

انتها/