به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز، دکتر فروغ خردمند رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک با ارسال نامه ای به بستک نیوز، نسبت به مسمومیت غذایی در فصل تابستان هشدار داد.وی در متن این نامه نوشته است :

با توجه به گرمای شدید هوا در فصل تابستان لازم است جهت پیشگیری از مسمومیت ناشی از غذا و آب، توصیه ها و نکات بهداشتی خدمت همشهریان عزیز ارائه شود.مسمومیت غذایی به دنبال خوردن غذاهایی ایجاد می‌شود که آلوده به میکروب، ویروس یا انگل می باشد.از میکروب های شایع سالمونلا و ایکولای هستند.

انتقال میکروب در غذا :

١- از طریق افراد مبتلا و از طریق تماس با دستهای آلوده

٢- پخت و شستشوی نامناسب غذا

٣- استفاده از وسایل آلوده آشپزخانه (مثل چاقو)

علائم بیماری :‌

شایع ترین علائم شامل اسهال (بیشتر آبکی و مواردی خونی) تهوع، استفراغ، تب، درد شکم، سر درد و … که اغلب در موارد کوتاهی فرد بهبود می یابد اما در افراد با نقص ایمنی، کودکان، زنان باردار و افراد مسن بیماری شدیدتر بوده و حتی کشنده است.

راههای پیشگیری از بیماری :

١- رعایت شرایط مناسب نگهداری مواد غذایی در یخچال

٢- شستن دست قبل از تهیه غذا

٣- شستن میوه و سبزیجات با آب تمیز

۴- تمیز نگه داشتن وسایل آشپزخانه (از جمله چاقو)

۵- پختن کامل غذاهای گوشتی و دریایی

۶- پختن کامل تخم مرغ

٧- عدم نوشیدن شیر غیرپاستوریزه و استفاده نکردن از شیر غیرپاستوریزه در تهیه فرآورده های شیری

انتهای پیام / ش.ز